Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar
     • Specifikationer
     • Produktinformation
     • Tillbehör
     Modell TF 4500
     Art. nr. 606550
     Kapacitet 4500 kg
     Lyftrörelse 3500 mm
     Lägsta höjd 590 mm
     Längd 5000 mm
     Bredd 2400 mm
     Lyfttid 77 sek
     kW (S3) 5,5
     Vikt inkl. emb. 3100 kg

     Billyftar

     Billyftar har länge försett bilhandlare med möjligheten att enkelt kunna hantera det uppenbara hindret med förflyttandet av bilar mellan flera våningsplan. Med sin konstruktion är billyften perfekt för att snabbt kunna ställa om interiören i utställningslokaler eller bilhallar med flera våningar.

     För privat bruk är det även en smart förvaringsmöjligheten under markytan och ger samtidigt ett säkert skydd mot inbrott och bilstölder.

     Alla modeller levereras med en komplett standardstyrning. Billyften kan inte användas som ett traditionellt lyftbord. Plattformens konstruktion är designad för att enbart belastas med bilar.

      

     Produktegenskaper

     • Halkskyddad plattform i tårplåt.
     • Mekaniska justerbara stopp i bottenläge.
     • Lyftöglor
     Nivåbegränsning

     Gränslägesbrytaren är justerbar och stoppar bordets lyfthöjd vid en förinställd nivå. Välj övre eller nedre gränsläge samt om funktion ska finnas för passering av gränsläge.

     Hydraulisk lastklaff

     Används för att överbrygga avstånd mellan fordon, lastkaj eller annan avställningsyta. Lastklaffen manövreras med hydraulik.

     Manuell lastklaff

     Används för att överbrygga avstånd mellan fordon, lastkaj eller annan avställningsyta. Lastklaffen manövreras manuellt.

     Skyddsräcke

     Räcke finns i olika dimensioner beroende på storlek av bord. Höjd på räcke är 1100 mm med 150 mm hög sparklist som sitter i underkant på räcket. Rekommenderas på bord som används som arbetsplattform.

     Skyddsräcke med grind

     Räcke och grind finns i olika dimensioner beroende på storlek av bord. Höjd på räcke och grind är 1100 mm med 150 mm hög sparklist som sitter i underkant. Grinden kan levereras med manuellt eller elektriskt lås. Rekommenderas på bord som används som arbetsplattform.

     Förstärkt bordsskiva

     En förstärkt bordsskiva ger extra stöd åt lyftbordet vid överkörning av truckar och motverkar deformering. Mekaniska stopp i bottenramen är även inkluderade i ett sådant utförande. Justerbarhet +40 mm.

     Tippskydd

     Byglade hjul stabiliserar lyftbordet och minimerar risken för att lyftbordet tippar upp vid felaktig belastning. Bygling sker av saxens hjul i bottenram och under plattformen. Tippskydd rekommenderas om plattformens överhäng är över 10 %.

     Mekaniska lås

     Lyftbord som ligger i golvplan och kan sänkas under golvnivå förses med hydrauliskt utskjutbara spärrar som fixerar bordet. Bordet klarar då stora belastningar och kan bli överkörbart av fordon.

     Emballage

     Lyftbordet paketeras i ett kraftigt och hållbart träemballage för att underlätta hantering och säkerställa transporten. Våra emballage finns även i en klassificerad version i enlighet med ISPM 15.

     X
     X
     X