Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     WP 155 lyfter Bosch Transmission Technology

      

     Många industrier tillverkar produkter som är stora och tunga men samtidigt ofta känsliga då de inte alltid är färdigbehandlade när de flyttas mellan olika delar av produktionen. Trots att tillverkning i allt högre grad blir automatiserad är det fortfarande vanligt att arbetare är inblandade för att få det att gå runt. Samtidigt löper både produkter och arbetare en risk av att skadas under pågående arbete. 

     När Bosch Transmission Technology kom i kontakt med EdmoLift var de ute efter att motverka just det här. Problemet de hade rörde utplockningen av valsar ur deras helautomatiska lagringssystem. Valsarna, som var både tunga och känsliga, plockades manuellt ut ur systemet av arbetarna. Dessvärre ledde den manuella hanteringen till att arbetarna ibland fick ryggskador eller att valsarna gick sönder. 

     För att lösa problemet utvecklades specialdesignade Work Positioiners WP 155 med justerbara kassetter monterade på gafflar vilket valsarna kunde bli placerade i. Kassetterna designades med en exakt passform för lagringssystemet. På så sätt kunde både produkterna och arbetarnas ryggar skonas, och Bosch Transmission Technology fick en effektivare produktion.  

      

     Lift Quality