Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     Specialanpassat lyftbord med låg profil till Eaton Electric!

     Eaton Electric är ett globalt ledande företag inom distribution av elektriska system för ström och producerar bland annat anpassade elskåp. I processen av att skapa dessa elskåp installeras stora tunga komponenter manuellt, vilket kan leda till ryggproblem för operatörerna.

      

     Därför tog de kontakt med vår nederländska distributör Lift Quality för att hitta en effektiv lösning till sitt problem.

      

     Resultatet var att vi utvecklade ett specialanpassat lyftbord med lågprofil av modellen TCL 1000 från vilken ett elskåp kan bli upplyft till önskad nivå av operatören. Elskåpet placeras på ett hjul chassi, och tack vare den reducerade bredden på bordet kan det enkelt rullas upp på bordets plattform. Själva plattformen är utrustad med två lås som är manuellt manövrerade vilket låser fast skåpet när det lyfts upp under hopsättningen. Plattformens topp är täckt med industriellt gummi och hjulchassit positioneras automatiskt på toppen av plattformen vilket ger operatören möjligheten att montera de elektriska komponenterna säkert, fort, och framförallt med minimal ansträngning!

     ​​​​​​

     Lift Quality