Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     2024 firar EdmoLift 60 år av smarta lyftlösningar 2024-01-02

     EdmoLift, en ledande tillverkare och leverantör av lyftlösningar, fyller jämnt. 2024 markerar en viktig milstolpe i företagets utveckling och gläds över 60 framgångsrika år i branschen. Den verkliga årsdagen inträffar den 1 april.

     Under sex decennier har EdmoLift stärkt sin position som en pålitlig partner inom lyftindustrin och fortsätter att leverera högkvalitativa produkter till kunder världen över. En framgång som har varit möjlig tack vare ett dedikerat team och det förtroende som kunderna har visat genom åren.  

     Detta markerar inte bara sex årtionden av framgång, utan också en tid av förnyelse. För att symbolisera vår framåtsträvande vision presenterar vi ett nytt emblem för 2024 som kommer att utgöra en betydelsefull del av vår identitet under kommande år.

     För att dela vår glädje och tacksamhet med medarbetare, samarbetspartners och kunder planeras olika initiativ under året. Det innefattar bland annat flera möjligheter att få en djupare förståelse för EdmoLifts smarta lyftlösningar och hur de kan effektivisera lyftbehov inom olika branscher.

     EdmoLifts VD, Anders Wahlqvist, delar sina tankar om företagets 60-åriga framgång och uttrycker glädje över den imponerande resan. ”Att nå 60 år är en betydande milstolpe, genomsyrad av stolthet. Det har varit en upplevelse fylld av prestationer och partnerskap som vi ser fram emot att dela med oss av. Med tacksamhet och glädje blickar vi tillbaka på de framgångsrika åren och ser fram emot att fortsätta vår resa”.  

     För ytterligare information, vänligen kontakta:

     Jonathan Grip, Marknadschef
     +46 (0)611 837 95
     jonathan.grip@edmolift.se

      

     Ladda ner det nya emblemet här 

     Nedan finns två varianter av emblemet att ladda ner som .zip-fil. Ett jubileumsemblem med siffran 60 och det andra med årtalet 1964.

     EdmoLift 60 år jubileumemblemEdmoLift emblem