Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     Case Study: Huddig fann sin kompletta lösning hos EdmoLift 2019-05-06

     Huddig är ett ledande företag inom utveckling, tillverkningoch försäljning utav grävlastare på den svenska marknaden. Ett av de största användningsområdena för deras grävlastare är för nybyggnation och underhållsarbete av järnvägar. Då arbetet med att förnya och utveckla produkterna är i ständigt fokus har man börjat installera extrautrustning som tillsammans med rälsvaggor fram och bak gör att en grävlastare kan köra på räls.


     BEHOVET AV ATT UTVECKLA MONTERINGSLINAN

     Det tidigare installationsarbetet innebar däremot höga lagerkostnader, en tuff arbetsmiljö för montörerna och var ett tidskrävande moment i monteringslinan.

     ”När vi monterar ihop de här maskinerna så flyttas de runt i en monteringslina. Linan är ganska lång och vi behövde börja montera på materialet redan i första momentet. Det innebar att vi var tvungna att ha materialet hemma väldigt tidigt innan vi kunde leverera en färdig maskin till slutkunden. Ur ett ekonomiskt perspektiv så vill vi ju montera på materialet så sent som möjligt eftersom vi då inte behöver ha det hemma förrän i slutstadiet av monteringsprocessen. Kan vi fördröja processen av att ta in stora dyra komponenter till slutet av förädlingskedjan är det väldigt fördelaktigt då vi slipper ha höga lagerkostnader.”

      

     Läs Case Studie