Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur för UpDinamics godshissar 2023-09-12

     Idag meddelar EdmoLift att man har ingått ett strategiskt samarbete med UpDinamic, en välkänd tillverkare specialiserad på godshissar. Ett partnerskap som innebär att EdmoLift äger ensamrätten att sälja UpDinamics produkter på den nordiska och baltiska marknaden.


     På bilden från vänster till höger: Jonathan Grip, Martin Westin, Tomas Edmo, Sara Saltini, Oscar Doná och Tommy Doná 


     ​EdmoLift är en av de ledande tillverkarna inom saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. Företaget strävar ständigt efter att erbjuda kunderna smarta, kvalitativa lösningar med bred användning. Genom samarbetet med UpDinamic kan EdmoLift ytterligare stärka produktutbudet och erbjuda marknadsledande godshissar för att hantera tunga lyft mellan två eller flera våningsplan.

     UpDinamic grundades 2006 i Italien och är idag en framstående tillverkare av högkvalitativa godshissar. Sedan starten har de utvecklat lösningar för effektiv och säker godshantering som används inom en rad olika branscher, inklusive logistik, tillverkning, automotive med flera till över 30 länder världen över.

     Martin Westin som är ansvarig för EdmoLifts trade-produkter betonar fördelarna med samarbetet:

     - Vi är glada över att ingå samarbete med UpDinamic. Deras expertis gällande godshissar kompletterar vårt befintliga sortiment perfekt. Genom att erbjuda UpDinamics godshissar kan vi möta våra kunders behov ännu bättre och bredare, säger han. 

     EdmoLifts erfarenhet av saxlyftbord i kombination med UpDinamics erfarenhet av godshissar gör det till en bra matchning med breda och inarbetade säljnätverk. Dessutom delar företagen liknande värderingar och arbetssätt. Sara Saltini, International Sales Manager på UpDinamic berättar

     - Redan från början har vi sett goda synergier och delar samma syn i många frågor. Exempelvis när det kommer till kvalitet, försäljning och arbetssätt. Vi har höga förväntningar på samarbetet och ser fram emot att komma igång, säger hon.

     EdmoLift vill kunna erbjuda kunderna kompletta lösningar för alla deras materialhanteringsbehov. Tillsammans med UpDinamic kan man nå en bredare kundbas på flera olika marknader och områden.  Båda företagen ser framtida möjligheter och tillväxtpotential genom att marknadsföra dessa och nå ut i befintliga segment men även nya där EdmoLift inte har agerat förut.

     Det nya samarbetet mellan EdmoLift och UpDinamic markerar en viktig milstolpe. Tillsammans kommer de att fortsätta erbjuda kvalitetslösningar och service till sina kunder inom lyftsektorn.

     - Vi ser fram emot att arbeta nära UpDinamic och dela med oss av vår gemensamma expertis för att optimera våra kunders logistik- och materialhanteringsprocesser, avslutar Martin­­.


      

     För mer information, vänligen kontakta:

     Martin Westin, Ansvarig för EdmoLifts trade-produkter

     Telefon: 0611-837 96

     Till produkterna  UpDinamics webbplats