Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLift Danmark firar sex år: lyfter mot nya höjder 2024-05-02

     EdmoLift Danmark, har nått ännu en milstolpe och firar stolt sex års verksamhet. Under denna tid har företaget spelat en betydande roll på den danska marknaden och fortsätter att växa.

     En resa genom måluppfyllnad

     Sedan grundandet för sex år sedan har EdmoLift Danmark nått flera milstolpar, levererat högkvalitativa lyftlösningar och materialhanteringsutrustning samt skapat långsiktiga relationer med sina kunder. Företaget har blivit synonymt med kvalitet, tillförlitlighet och förstklassig service. Under åren har flera stora projekt genomförts och under det senaste året har mycket fokus lagts på att öka kännedomen om företaget, både online och genom närvaro på bland annat HI-mässan som blev en hit. Nu ser man fram emot att fortsätta resan med ännu större entusiasm och ambition.

     Expansion och tillväxt 

     Som en del av sin fortsatta utveckling, för att stärka närvaron och möta kundernas behov på bästa möjliga sätt, har det danska teamet under våren 2024 sökt en ytterligare medarbetare. Denna satsning är en stark signal om företagets tro på den danska marknaden och engagemanget för kunderna. Att anställa en ny medarbetare är ett viktigt steg för att möta den ökande efterfrågan. Vi är övertygade om att det kommer bidra till att stärka EdmoLifts position i Danmark, säger Mikael Fernlund, Försäljningschef Norden.

     Framtidsutsikter och mål

     Framtiden ser ljus ut och EdmoLift Danmark är fast beslutna om att fortsätta sin tillväxtresa. Fokus kommer fortsatt vara på att bygga nära kundrelationer, delta på mässor som HI och FoodTech i Herning samt på kundanpassade skräddarsydda lösningar. Med en stabil grund och ett engagerat team är EdmoLift redo att möta framtiden, avslutar Mikael.

     Kontakt
     För mer information, vänligen kontakta Mikael Fernlund på mikael.fernlund@edmolift.com eller Søren Bæk Vennegaard på soren.baek.vennegaard@edmolift.dk.