Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLift ställer ut på Empack 2019! 2019-10-01

      

     Under morgondagen går Empack 2019 av stapeln på Kistamässan i Stockholm och EdmoLift finns med bland mässans utställare, ett enkelt val enligt Mikael Fernlund, EdmoLifts försäljningschef i Norden.


     ”EdmoLifts produktsortiment återfinns i flera olika stadier av produktionslinor hos tillverkande företag, och självklart även i slutskedet där förpackningsprocessen ofta äger rum. Att därför ställa ut på Sveriges viktigaste mässa för företag inom förpackningsbranschen är en stor möjlighet för EdmoLift att träffa etablerade- och potentiella kunder, samarbetspartners och återförsäljare. Det ger oss också en chans att få en övergripande bild av vart branschen befinner sig idag samtidigt som vi plockar upp signaler om vart den är på väg, och hur vi som företag ska kunna bistå med våra lösningar både på kort och lång sikt,” berättar Mikael Fernlund.

      

      

     Vilka produkter kommer EdmoLift att visa upp under Empack 2019?

     ”Vi har under de senaste åren utvecklat flera konkurrenskraftiga produkter som enkelt kan kombineras för att skapa sömlösa flöden genom hela tillverkningsprocesser. För ungefär två veckor sedan släppte vi lyftbordet HDL 2000 som är världens första standardiserade kategori 5 lyftbord enligt lyftbordsstandarden SS-EN 1570-1, en produkt som vi vet att många är nyfikna på att se i verkligheten. Utöver det så kommer vi att visa upp bl.a. Movexx elektriska dragare, Work Positioners, armlyftar och lyftbord med tilt för vagnhantering. Vårt mål är alltid att kunna erbjuda kunder helhetslösningar som bidrar till effektiviserade tillverkningsprocesser, oavsett i vilket stadie som behovet av förbättring har uppstått,” avslutar Mikael Fernlund.

      

      

      

     EDMOLIFT FINNS PÅ PLATS I MONTER I:07 UNDER EMPACK 2019 SOM PÅGÅR DEN 2:A och 3:E OKTOBER PÅ KISTAMÄSSAN I STOCKHOLM.