Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLift ställer ut smarta lyftlösningar på hi mässan i Herning 2023-06-27

     SPARA ENTRÉAVGIFTEN (öppnas som PDF) 


     Mellan den 3-5 oktober 2023 deltar EdmoLift Danmark på hi Tech & Industry Scandinavia mässan i Herning. I år fyller det danska kontoret fem år och att ställa ut på mässan är en del av vår strävan att nå en bredare marknad med våra smarta lyftlösningar. Detta är tredje gången som EdmoLift ställer ut på mässan och det visar vårt engagemang för utveckling och att leverera smarta lyftlösningar som möter våra kunders behov. 

     Sedan starten av kontoret i Danmark har EdmoLift gjort ett starkt intryck och etablerat sig som en pålitlig leverantör av högkvalitativa lyftlösningar.

     Besökare på hi Tech & Industry Scandinavia kommer att kunna utforska några av EdmoLifts smarta lyftlösningar i montern K8320.04. Bland produkterna finns:

     • Saxlyftbord, Lyftbord från vår T-serie - klassikern
     • Armlyft, Våra unika och patenterade Armlyftar för perfekt ergonomi 
     • Work Positioner, Starka och flexibla WPs för intern logistik och hantering
     • HD Lyftbord, Världens enda serie av Lyftbord i kategori 5 - perfekt för systemintegration
     • Movexx Elektriska dragare, Elektriska dragare för enkel och säker hantering av last upp till 6 ton.

     Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer hos EdmoLift Danmark, berättar om sina förväntningar inför mässan

     Vi ser fram emot att visa upp våra produkter och lyftlösningar på hi Tech & Industry Scandinavia. Vårt fokus är alltid att erbjuda allt från standardiserade till kundanpassade lösningar som möter våra kunders behov. Mässan är ett bra forum som ger besökarna möjlighet att upptäcka våra produkter och se hur vi kan hjälpa dem med bättre ergonomi och effektivitet.

     Mikael Fernlund, Sales Manager Nordics, lägger till :

     Mässan ger en bra möjlighet att komma i kontakt med nuvarande och potentiella kunder. Vi är stolta över resultaten vi har uppnått under de senaste fem åren och är övertygade om att våra smarta lyftlösningar kommer att imponera på besökarna med sin effektivitet och många användningsområden.

     EdmoLift bjuder in alla besökare att besöka vår monter och se våra smarta lyftlösningar. Utforska vårt produktsortiment och ta en pratstund med vårt kunniga team om dina lyftbehov.

     Vi ses där!