Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLift stödjer Bröstcancerförbundet 2022-11-01

     Som en av Härnösands största privata arbetsgivare med strax under 100 anställda anser EdmoLift att det är viktigt att bidra.

     – Vi har under flera år anordnat aktiviteter både under rosa oktober och blå november för att bidra till det viktiga arbete som både bröstcancerförbundet och prostatacancerförbundet gör. Det är också viktigt för medarbetarna som får känna att de kan vara med och bidra men också att förstärka teamkänslan och att man gör någonting tillsammans, säger Carina Norlinder, HR-ansvarig EdmoLift

     Från den första till den sista oktober har medarbetarna kunnat välja att vara med på så kallade utmaningar där medarbetarna möts i en duell, men också gått en promenadslinga på lunchen. Totalt under de fyra veckor som har passerat har 109 utmaningar genomförts och 204 promenader har gåtts där 13 830 kr har samlats in.

     – En fantastisk uppslutning från våra medarbetare som har bidragit till insamlingen, säger Anders Wahlqvist, VD EdmoLift 

     Idag den första november överlämnas bidraget över till Bröstcancerförbundet, och påbörjar insamlingen till förmån för Prostatacancerförbundet som avslutas den sista november.