Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLift stödjer Mustaschkampen 2022-12-02

     Under november månad, har EdmoLift-teamet samlat in ett bidrag till Prostatacancerförbundet. I fyra veckor har medarbetarna kunnat bidra till insamlingen genom att delta i två olika aktiviteter – att odla mustasch och gå en promenadslinga. Kom man dessutom klädd i blått den 30 november bidrog man ytterligare till insamlingen.
      
     De senaste sju åren har EdmoLift varit med i mustaschkampen, i år såg upplägget däremot lite annorlunda ut. Dock kunde de som ville bidra till insamlingen genom att odla en mustasch.
      
     - Det är en rolig grej som bidrar till någonting bra. Det har varit väldigt roligt att se ett sådant starkt deltagande bland våra medarbetare, säger Anders Wahqvist, VD EdmoLift.
      
     Av företagets medarbetare har 26 varit med i mustaschkampen. Se resultatet av EdmoLifts vinnare 2022 nedan. 
      

     Om man inte kunde vara med i mustaschkampen fanns andra möjligheter att vara med och bidra. Bland annat genom att gå en promenadslinga på lunchen, ett inslag som hängt med sedan november.
      
     - Vi märkte att just promenaderna var ett uppskattat inslag och tog med det även under ”movember”. Jag tror att det beror på att man får frisk luft, man gör någonting tillsammans samtidigt som man bidrar till någonting gott, säger Carina Norlinder, HR-ansvarig
      
     Varje tisdag har en ny slinga satts upp med ett antal bokstäver vardera. Sammanlagt fanns 14 bokstäver som bildade ett ord där syftet var att hitta det ord som söktes. Totalt lämnades 17 bidrag in.
      
     Finalen på insamlingen var den sista november där man uppmanade de som ville att komma klädd i blått och varje person som kom blåklädd bidrog till insamlingen.
      
     Idag överlämnas bidraget över till Prostatacancerförbundet som totalt resulterade i 15 800 kr.