Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLifts styrelseordförande nominerad till Guldklubban 2022 2022-10-17

      
     - Jag är både glad och hedrad över utnämningen men även ödmjuk med vetskap om att det är ett resultat av Team EdmoLift AB´s framgång säger Stig Nilsson.
      
     Stig är utbildad ekonom och har lång och bred erfarenhet som auktoriserad revisor med klienter i varierade branscher. Det var rollen som revisor som blev starten på kontakten med EdmoLift AB. Rollen som styrelseordförande påbörjade han i slutet av 2014 efter avslutad revisorkarriär och mångårigt utlandsboende.
      
     Ett utmärkt exempel 
     Stig är ett utmärkt exempel på hur man kan jobba som ordförande i ett entreprenörsägt, ägarlett tillväxtbolag. Hans genuina engagemang, nyfikenhet och intresse för människor har i grunden utvecklat EdmoLift och organisationen framåt. 
     I sin roll är Stig unik på det sätt han leder styrelsen och balanserar kontrollfunktionen som är styrelsens ansvar med ett starkt driv och tillåtande förhållningssätt.
      
     Ett utdrag ur nomineringen lyder som följande:
     Stigs förmåga att skapa en professionell styrelse, sättet han driver, utmanar, ger och efterfrågar feedback samtidigt som han berömmer och med humor och glädje på ett ödmjukt sätt skapar ett gott klimat i styrelserummet är hedervärt. Ordning och reda, gott ledarskap, en inspiratör och dennes starka empatiska engagemang gör Stig Nilsson till en utmärkt kandidat för Guldklubbans nationella utmärkelse.”
      
     Om Guldklubban: 
     Utmärkelsen Guldklubban instiftades 2005 av Deloitte och StyrelseAkademien med ändamålet att tydliggöra och öka medvetenheten om styrelseordförandens viktiga roll. Detta görs genom utdelningen av den årliga utmärkelsen Guldklubban. Utmärkelsen delas ut av StyrelseAkademien och Deloitte i samarbete med flera andra. 
     Mer information finns på: guldklubban.se