Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     Möt EdmoLift på LogiMAT 2019 2019-01-16

     Syftet från arrangörerna är att ge besökarna en omfattande genomgång av olika områden, alltifrån förvärv till produktion och leveranser. På mässan ställer företag ut sina innovativa teknologier, produkter, system och lösningar för rationalisering, processoptimering och lönsamhet av intraorganisatoriska logistikprocesser. 


     Varför ställer EdmoLift ut på LogiMAT mässan?

     -LogiMAT är en av de mest betydelsefulla internationella mässorna för oss på EdmoLift då vi får chansen att möta kunder från hela Europa. I år är det lite extra viktigt att vi deltar på LogiMAT eftersom vi lanserat två nya produkter, LTT 750 och TSLN 1503, som vi är övertygade kommer ha en positiv inverkan på hur industriföretag arbetar med materialhantering och internlogistik, säger Mikael Fernlund, Försäljningschef Norden.


     Vad innebär de nya produkterna?

     -Trenden att förflytta gods på vagnar och med hjälp av taxitåg istället för att använda sig av gaffeltruckar håller i sig och blir bara starkare, något som vi haft i åtanke när vi utvecklat både LTT 750 och TSLN 1503, säger Hans Vikström, Konstruktionschef, och fortsätter, men det är inte endast den tekniska anpassningsbarheten till den nya trenden som vi fokuserat på. Utan målet med dessa produkter är att skapa bättre förutsättningar till ergonomiska arbetsmiljöer för operatörer. Här ger våra nya produkter fantastiska möjligheter att tillse operatörers individuella behov för en optimal arbetsmiljö, samtidigt som de möjliggör för effektivare intralogistiska processer vilket i slutändan genererar i mer lönsamma verksamheter.

     -I och med att vi ställer ut på LogiMAT mässan får våra internationella partners och kunder ett tillfälle att träffa oss och bilda sig en djupare uppfattning om hur våra smarta lyftlösningar fungerar. Att vi kan erbjuda effektiva helhetskoncept, utifrån ergonomiska och ekonomiska aspekter, inom materialhanterings- och intralogistiska processer som bidrar till förbättrade verksamheter är något marknaden har börjat känna av och uppmärksamma. På EdmoLift befinner vi oss i en kraftigt expansiv fas och för att fortsätta växa och utvecklas är det essentiellt att vi är ute och möter kunder från hela Europa vid varje tillfälle som ges, säger Anders Wahlqvist, VD på EdmoLift.

     EdmoLift kommer att finnas på plats på LogiMAT mässan i Stuttgart den 19-21 februari, och du hittar oss i hall 7, bås A43!

     Läs mer om mässan