Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     Möt vår nya ekonomiassistent Frida! 2022-01-20

     ​​

     Frida Paindelli

     Med ett stort intresse för att upptäcka nya saker har Härnösandsfostrade Frida bott på flera ställen runt om i världen. Sedan några år är hon tillbaka i Härnösand och har sen augusti 2021 arbetat på EdmoLift. 

      

     - Jag är född och uppvuxen i Härnösand, flyttade ganska direkt efter studenten från Ekonomiprogrammet och lämnade stan för Oslo där jag bodde säsongsvis under 6 års tid för att arbeta ihop pengar som skulle finansiera resor utomlands. Det blev även 3 vintersäsonger i Åre. Efter 6 år kom jag in på detaljhandelsprogrammet i Falun och pluggade där några år och tog en examen i företagsekonomi. Sen flyttade jag en vända till Stockholm men insåg rätt snabbt att det inte var min grej att bo där, så det blev en flytt hem till Härnösand då jag fick ett vikariat på Åhléns som jag sökte, och på den vägen är det.

      

     Frida som gillar skidåkning i full fart utför och då helst på en snowboard under fötterna tillbringade mycket av sin lediga tid i backarna i Åre. Nu är hon 35 år och köpte för ett år sedan tillsammans med sambon en villa i Gånsvik med stort renoveringsbehov.

      

     - Det är mest sambon som snickrar, vi kan väl säga att jag är den som har hand om planeringen (skratt!) Men det har varit ett spännande år på många plan, och det har inte blivit så mycket snowboardåkande av den senaste säsongen. Men till jul blir det en sväng till Åre och sen till våren blir det ju trevligt att dra med familjen till Vårdkasbacken.

      

     Samtidigt med allt snickrande och planerande har de sett hur lilla Annie, parets dotter lärt sig att både krypa och gå. På ekonomiavdelningen har hon två kollegor och trivs bra på sin nya arbetsplats.

      

     - Till och med superbra! Jag har fått ett väldigt bra mottagande och det känns litet och familjärt, men ändå stort företag.

      

     Är du intresserad av att hitta ett spännande jobb i höga kusten? Se våra lediga tjänster nedan::

      

     Lediga jobb