Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     Ny WP-serie lanserad! 2021-04-05

     EdmoLift utökar sitt sortiment av Work Positioners

     - Intresset har varit stort och vi har sett en tydlig försäljningsökning på WP-vagnar, säger vd Anders Wahlqvist.

      

     Work Positioners finns redan tidigare i företagets sortiment. Det är smidiga, lättmanövrerade och flexibla lyftvagnar som kan användas för att förbättra ergonomin i en lång rad verksamheter där lyft och transporter ingår.

      

     Nu kompletteras produktsortimentet med WP ONE och WP by EdmoLift.

      

     WP ONE är den prisvärda standardlyftvagnen som med en lyftkapacitet på 70 kilo och tre verktyg täcker in de vanligaste användningsområdena för WP-vagnarna; att lyfta, flytta och placera olika typer av föremål på ett enkelt och säkert sätt.

      

     Vagnen levereras dessutom i ett platt paket som kunden själv monterar ihop på tio minuter. Enkelt, miljövänligt och kostnadseffektivt!

      

     ​​

     WP by EdmoLift-serien består av fyra mer avancerade lyftvagnar med en lyftkapacitet på 130 respektive 200 kilo. Vagnarna är tillverkade med högsta tänkbara krav på driftsäkerhet och prestanda, vilket gör det möjligt för operatören att lyfta, transportera och positionera tunga objekt under perfekta ergonomiska förhållanden.

      

     Men WP by EdmoLift kan också kundanpassas. Med ett mycket brett utbud av verktyg och tillbehör, exempelvis olika plattformar, dunkvändare, v-block och manöverdon, är lyftvagnarna i WP by EdmoLift-serien några av marknadens mest universella och solida. Oavsett om arbetsuppgiften handlar om att hämta och lämna tunga maskindelar, lyfta backar med komponenter eller transportera tunga rullar så kan vagnarna i WP by EdmoLift enkelt anpassas till kundens behov.

      

     Tidigare WP-lyftvagnar från EdmoLift har tillverkats av underleverantörer, men WP by EdmoLift byggs i EdmoLifts anläggning i Härnösand där majoriteten av företagets produkter redan tillverkas och monteras.

      

     VARFÖR LANSERAR EDMOLIFT EN NY WP SERIE?

     – Vi tror väldigt mycket på det här segmentet, och framförallt tror vi på ökad möjlighet att kunna kundanpassade WPvagnarna. Och genom att ha tillverkningen ”på hemmaplan” så får vi bättre kontroll. Vi räknar med att både kunna korta ledtiderna och erbjuda mer konkurrenskraftiga priser på kundanpassade vagnar när produktionen sker i Härnösand. När vi nu kontrollerar hela kedjan blir det dessutom en tydligare sporre för oss att marknadsföra och sälja WP-vagnarna, säger vd Anders Wahlqvist.

      

     De senaste åren har EdmoLifts försäljning av Work Positioners legat stabilt på runt 400 lyftvagnar årligen. Det är siffror som Anders Wahlqvist räknar med ska stiga. WP ONE och WP by EdmoLift finns med i produktkatalogen för 2021 och lanserades för partners och återförsäljare i mars, men kurvan pekar redan uppåt.

      

     - Vi har sett en tydlig försäljningsökning bara under den första månaden och det förstärker vår bild av att satsningen är riktig. Work Positioners är ett viktigt affärsområde med stor potential. En av de största arbetsrelaterade utmaningarna för företag runt om i Europa är fortfarande att deras personal arbetar under väldigt dåliga ergonomiska förhållanden. Repetitiva lyft och rörelser, tung belastning och påfrestande arbetspositioner under lång tid gör att arbetare löper stor risk av att drabbas av muskel- och skelettsjukdomar. Det är såklart inte bara i EU det gäller utan världen över. Men en lyftlösning som lyftvagnen skapar väldigt effektiva och ergonomiska arbetsmiljöer för arbetare. Och i takt med att företagen blir mer medvetna om de otroliga vinster en investering i en ergonomisk lyftlösning genererar, desto större blir behovet för Work Positioners.

      

      

     Visa EdmoLifts Work Positioners