Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     Torbjörn Edmo har gått ur tiden 2020-04-17

     HÄRNÖSAND – EdmoLifts grundare Torbjörn Edmo somnade in lugnt och stilla på torsdagsmorgonen den 16e april. Torbjörn blev 83 år gammal.

     Familjefar, innovatör, företagsledare, och trogen vän är alla korrekta beskrivningar av den man som för över 55 år sedan lade grunden till vad som idag är ett av Härnösands största företag, en viktig aktör i det regionala näringslivet, och en av Europas ledande tillverkare och utvecklare av smarta lyftlösningar.

     Att fortsätta skapa och aldrig försumma den obotliga nyfikenhet och fascination för problemlösningens ädla konst var något som förkroppsligades i Torbjörn och var det som la grunden, väggarna och taket för EdmoLift. Det är således den här kraften som driver vår organisation framåt än idag. Torbjörns sociala energi och uppskattning för människor är något vi kommer att komma ihåg. Trots att han sedan flera år dragit sig tillbaka från det dagliga arbetet på EdmoLift tittade han, tillsammans med sin hustru Inga Lis, förbi nu och då. Alltid med ett varmt leende och nyfikna ögon, spännande historier från förr och ett inbjudande hjärtligt skratt nära till hands.

     Det är med stor saknad som vi tar farväl av Torbjörn, och idag tar vi oss tiden att minnas alla fina stunder vi haft med honom och alla tuffa tider som vi lyckats ta oss igenom tillsammans. Från hela den internationella EdmoLift-familjen vill vi ödmjukast tacka Torbjörn för hans livsverk som han så generöst delat med sig av till oss och som blivit alla EdmoLiftares gemensamma äventyr.

     Torbjörn lämnar efter sig sin hustru Inga Lis, sonen Tomas och hans sambo Birgitta, barnbarnen Ture, Stina och Manne, och barnbarnen Elias och Ville med sin mor Ingela.  

      

     För att läsa berättelsen om Torbjörn Edmo tryck här