Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     EDMOLIFT 4.0 – DEN STÖRSTA INVESTERINGEN I FÖRETAGETS HISTORIA

     Nyheter

     2022-11-01

     Under oktober, den internationella bröstcancermånaden, har EdmoLift samlat in ett bidrag till Bröstcancerförbundet med hjälp av sina medarbetare. Under fyra veckor har medarbetare på företaget kunnat bidra till insamlingen genom att vara med i tävlingar och välja att gå en promenadslinga på lunchen

     Läs mer
     2022-10-17

     Stig Nilsson, EdmoLifts styrelseordeförande, är Västernorrlandsregionens nominering till den prestigefyllda utmärkelsen Guldklubban 2022 i onoterade bolag. Den första december presenteras de slutliga vinnarna i Stockholm.

     Läs mer
     2022-09-20

     EdmoLift framtidssäkrar produktionen med det största investeringsprogrammet någonsin. En 70 MSEK satsning som säkerställer konkurrenskraft i 10–15 år framåt genom en ny produktionsanläggning med en mer automatiserad maskinpark, men också en satsning på hemvisten Härnösand. 

     Läs mer
     2022-06-15

     Sommarperioden närmar sig och det innebär till viss del avvikande öppettider och växeltider. 

     Läs mer
     2022-04-29

     När alla överflödiga moment, rörelser och andra slöserier kan skalas bort från produktionslinorna ökar produktiviteten markant – och på köpet kan man även skapa en bättre ergonomi för sina anställda. EdmoLift erbjuder konkreta lösningar för att aktörer inom industrin ska uppnå just detta.

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller godshissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser