Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Nyheter

     2024-05-13

     Nyligen genomgick EdmoLift en kvalitetsledningsrevision av FR2000 med ett gott resultat. FR2000 är en kravstandard som fokuserar på ledningssystem inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö. Under den noggranna granskningen av processer och system konstaterades det att EdmoLift uppfyllde kraven inom samtliga områden. 

     Läs mer
     2024-05-02

     EdmoLift Danmark, har nått ännu en milstolpe och firar stolt sex års verksamhet. Under denna tid har företaget spelat en betydande roll på den danska marknaden och fortsätter att växa. 

     Läs mer
     2024-03-22

     Påskhelgen närmar sig och det innebär till viss del avvikande öppettider och växeltider. 

     Läs mer
     2024-01-02

     EdmoLift, en ledande tillverkare och leverantör av lyftlösningar, fyller jämnt. 2024 markerar en viktig milstolpe i företagets utveckling och gläds över 60 framgångsrika år i branschen. Den verkliga årsdagen inträffar den 1 april.

     Läs mer
     2023-12-18

     Jul och nyår närmar sig och det innebär till viss del avvikande öppettider och växeltider. 

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     Referenser