Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     EDMOLIFT 4.0 – DEN STÖRSTA INVESTERINGEN I FÖRETAGETS HISTORIA

     Nyheter

     2023-05-16

     Arbetsmiljö omfattar sociala, organisatoriska och fysiska aspekter hos ett företag, exempelvis arbetsbelastning, ergonomi och arbetsmiljölagar. Vi pratade med Stefan Gunnarsson som valt att sadla om till Arbetsmiljöingenjör och nu genomför sin 10-veckorspraktik hos EdmoLift i Härnösand. 

     Läs mer
     2023-05-02

     Igår var det fem år sedan originalet, det blå-orangea lyftbordet återetablerade sig i Danmark. Kontoret som ligger i Ålborg etablerades 2018 för att stärka närvaron på den danska marknaden och erbjuda lokal service till kunderna. En spännande utveckling säger Mikael Fernlund, försäljningschef Norden och Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer.

     Läs mer
     2023-04-03

     Påsken närmar sig och det innebär till viss del avvikande öppettider och växeltider. 

     Läs mer
     2023-02-08

     För nionde året i rad tilldelas EdmoLift guldmedalj för sitt exceptionella hållbarhetsarbete. Därmed rankas EdmoLift bland topp 8% av över 100 000+ globala företags CSR (Corporate Social Responsibility). 

     Läs mer
     2022-12-02

     Under november månad, har EdmoLift-teamet samlat in ett bidrag till Prostatacancerförbundet. I fyra veckor har medarbetarna kunnat bidra till insamlingen genom att delta i två olika aktiviteter – att odla mustasch och gå en promenadslinga. Kom man dessutom klädd i blått den 30 november bidrog man ytterligare till insamlingen.  

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller godshissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser