Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Nyheter

     2024-03-22

     Påskhelgen närmar sig och det innebär till viss del avvikande öppettider och växeltider. 

     Läs mer
     2024-01-02

     EdmoLift, en ledande tillverkare och leverantör av lyftlösningar, fyller jämnt. 2024 markerar en viktig milstolpe i företagets utveckling och gläds över 60 framgångsrika år i branschen. Den verkliga årsdagen inträffar den 1 april.

     Läs mer
     2023-12-18

     Jul och nyår närmar sig och det innebär till viss del avvikande öppettider och växeltider. 

     Läs mer
     2023-10-31

     En rykande färsk case study har precis landat på edmolift.se. I denna nya case study presenteras ett framgångsrikt samarbete mellan Actil, en ledande tillverkare av lagertruckar för inomhusbruk, och EdmoLift som är specialiserade inom lyftlösningar.

     Läs mer
     2023-09-12

     Idag meddelar EdmoLift att man har ingått ett strategiskt samarbete med UpDinamic, en välkänd tillverkare specialiserad på godshissar. Ett partnerskap som innebär att EdmoLift äger ensamrätten att sälja UpDinamics produkter på den nordiska och baltiska marknaden

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     Referenser