Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     EDMOLIFT 4.0 – DEN STÖRSTA INVESTERINGEN I FÖRETAGETS HISTORIA

     Nyheter

     2023-02-08

     För nionde året i rad tilldelas EdmoLift guldmedalj för sitt exceptionella hållbarhetsarbete. Därmed rankas EdmoLift bland topp 8% av över 100 000+ globala företags CSR (Corporate Social Responsibility). 

     Läs mer
     2022-12-02

     Under november månad, har EdmoLift-teamet samlat in ett bidrag till Prostatacancerförbundet. I fyra veckor har medarbetarna kunnat bidra till insamlingen genom att delta i två olika aktiviteter – att odla mustasch och gå en promenadslinga. Kom man dessutom klädd i blått den 30 november bidrog man ytterligare till insamlingen.  

     Läs mer
     2022-11-01

     Under oktober, den internationella bröstcancermånaden, har EdmoLift samlat in ett bidrag till Bröstcancerförbundet med hjälp av sina medarbetare. Under fyra veckor har medarbetare på företaget kunnat bidra till insamlingen genom att vara med i tävlingar och välja att gå en promenadslinga på lunchen

     Läs mer
     2022-10-17

     Stig Nilsson, EdmoLifts styrelseordeförande, är Västernorrlandsregionens nominering till den prestigefyllda utmärkelsen Guldklubban 2022 i onoterade bolag. Den första december presenteras de slutliga vinnarna i Stockholm.

     Läs mer
     2022-09-20

     EdmoLift framtidssäkrar produktionen med det största investeringsprogrammet någonsin. En 70 MSEK satsning som säkerställer konkurrenskraft i 10–15 år framåt genom en ny produktionsanläggning med en mer automatiserad maskinpark, men också en satsning på hemvisten Härnösand. 

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller godshissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser