Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     I över 55 år har vi på EdmoLift försett världen med ergonomiska och effektiva lyftbord.

     Läs mer om våra produkter

     Högsta kvalitet har alltid varit vår styrka!

     Läs mer

     Av de 140 000 lyftbord vi har tillverkat är ungefär 100 000 fortfarande i drift!

     Läs mer

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat lyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Nyheter

     2019-05-06

     Huddigs tidigare monteringsprocess genererade höga lagerkostnader, en tuff arbetsmiljö för monterarna och var överlag ett tidskrävande moment i processen. Men med lösningen från EdmoLift är dessa problem endast ett minne blott!

     Läs mer
     2019-04-12

     Läs hur EdmoLifts produkter hjälpte Witzenmann när de redesignade processen i sin matarlina för logistiktåg i kombination med lyftbord.

     Läs mer
     2019-01-16

     LogiMAT är en av de mest betydelsefulla internationella mässorna för oss på EdmoLift då vi får chansen att möta kunder från hela Europa. I år är det lite extra viktigt att vi deltar på LogiMAT eftersom vi lanserat två nya produkter, LTT 750 och TSLN 1503.

     Läs mer
     2018-11-07

     Idag meddelar EdmoLift AB att de har införskaffat en betydande aktieägarposition i det svenska företaget LiftPro Nordic AB, vilket även resulterar i ett strategiskt partnerskap företagen emellan.

     Läs mer
     2018-01-26

     EdmoLift har inlett ett samarbete med nederländska Movexx, ett världsledande företag inom sin marknad. Från årsskiftet är EdmoLift generalagent för företagets populära elektriska dragare på den nordiska marknaden.

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller hissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser