Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     I över 55 år har vi på EdmoLift försett världen med ergonomiska och effektiva lyftbord.

     Läs mer om våra produkter

     Högsta kvalitet har alltid varit vår styrka!

     Läs mer

     Av de 140 000 lyftbord vi har tillverkat är ungefär 100 000 fortfarande i drift!

     Läs mer

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat lyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Nyheter

     2019-10-22

     EdmoLift lanserar produkttillbehöret Skyddsbälg till lyftbordet CL 1001.

     Läs mer
     2019-10-07

     Allt fler företag väljer av säkerhetsskäl bort motviktstruckar för materialhantering inomhus. Car-O-Liner i Kungsör sköter sedan våren 2019 en del av sina tunga transporter med hjälp av Movexx T6000-dragare från EdmoLift – och är mycket nöjda med resultatet.

     Läs mer
     2019-10-01

     EDMOLIFT FINNS PÅ PLATS I MONTER I:07 UNDER EMPACK 2019 SOM PÅGÅR DEN 2:A och 3:E OKTOBER PÅ KISTAMÄSSAN I STOCKHOLM.

     Läs mer
     2019-09-16

     Två år av hårt arbete och testkörningar är äntligen över. Nu lanserar EdmoLift världens första hydrauliska kategori 5-lyftbord i standardutförande, HDL 2000. 

     Läs mer
     2019-05-06

     Huddigs tidigare monteringsprocess genererade höga lagerkostnader, en tuff arbetsmiljö för monterarna och var överlag ett tidskrävande moment i processen. Men med lösningen från EdmoLift är dessa problem endast ett minne blott!

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller hissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser