Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat lyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Nyheter

     2020-04-22

     När bilåterförsäljaren J Bil skulle flytta in i nya lokaler i Upplands Väsby var det framförallt en logistikfråga som orsakade problem: hur skulle man transportera fordon mellan våningarna i fastigheten? Lösningen blev en specialbyggd billyft från EdmoLift.

     Läs mer
     2020-04-17

     EdmoLifts grundare Torbjörn Edmo somnade in lugnt och stilla på torsdagsmorgonen den 16e april. Torbjörn blev 83 år gammal.

     Läs mer
     2020-01-05

     En kund till våra kollegor på EdmoLift BENELUX behövde en hjälpande hand med att restaurera och renovera gamla byggnader i Amsterdam. 

     Läs mer
     2020-01-01

     För vårt dedikerade arbete med CSR har vi blivit tilldelade högsta (GULD) betyg som hållbart företag.

     Läs mer
     2019-10-22

     EdmoLift lanserar produkttillbehöret Skyddsbälg till lyftbordet CL 1001.

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller hissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser