Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Livedemonstration av Movexx elektriska dragare!

     Nyheter

     2022-01-20

     Hon har ansvaret för flödet av inkommande fakturor på ekonomiavdelningen, registrerar nya kunder och leverantörer, sköter om fakturering och registrerar inbetalningarna. Lär känna Frida, en av EdmoLifts nya medarbetare!

     Läs mer
     2022-01-18

     För 7e året i rad har EdmoLift fått en guldmedalj-ranking för sitt arbete med att integrera hållbarhet i sin organisation.  

     Läs mer
     2021-12-28

     Edmolift söker en engagerad digital marknadskoordinator som vill vara med på en häftig internationell tillväxtresa!

     Läs mer
     2021-12-22

     Under de senaste åren har EdmoLift sett en allt större efterfrågan på reservdelar där kunder börjat ta kontakt i ett mer förebyggande syfte för att kunna utföra regelbundet underhållsarbete. För att göra det så smidigt som möjligt att hitta rätt reservdelar har EdmoLift precis lanserat en ny webbsida, www.parts.edmolift.com

     Läs mer
     2021-10-15

     I din roll som el-/automationstekniker hos EdmoLift jobbar du med anpassningar av de elsystem som ingår i våra produkter. Du kommer vara en del av ett team som är delaktig i hela processen från offertstadiet till tillverkning och test av styrsystem för såväl standardprodukter som kundunika lösningar.

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller godshissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser