Din sökning gav inga träffar

Produkter

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Livedemonstration av Movexx elektriska dragare!

     Nyheter

     2021-10-15

     I din roll som el-/automationstekniker hos EdmoLift jobbar du med anpassningar av de elsystem som ingår i våra produkter. Du kommer vara en del av ett team som är delaktig i hela processen från offertstadiet till tillverkning och test av styrsystem för såväl standardprodukter som kundunika lösningar.

     Läs mer
     2021-08-04

     ”Storebror” HDA 2000 bygger på samma teknik som föregångaren och har samma höga kvalitetskrav, men är större och har en ännu högre lyftrörelse.

     Läs mer
     2021-06-22

     Movexx MD1000, en elektrisk dragare utvecklad särskilt för vagnar med fyra svirvlande hjul.

     Läs mer
     2021-04-05

     En ny, egentillverkad serie med Work Positioners har lanserats och responsen från marknaden har varit omedelbar.

     Läs mer
     2021-03-19

     EdmoLift försöker hela tiden möta sina kunder på nya sätt. Under pandemin har företaget utvecklat en metod för att genomföra digitala Factory Acceptance Tests.

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     VÅRA PRODUKTER

     EdmoLift tillverkar lyftbord som passar nästan alla användningsområden inom alla branscher, från minsta komponenthantering till stora kajlyftbord eller godshissar. Kapaciteter från 200 kg, ända upp till 10 000 kg. Vi erbjuder kundunika lösningar samt har över 300 standardmodeller.
      

     På EdmoLift utvecklar vi nya produkter och förbättrar kontinuerligt befintliga modeller, det är en del av det dagliga arbetet. Att ligga steget före är en enorm fördel om ni väljer EdmoLift som leverantör och partner. Vi har produkter som är helt unika i branschen.

     Referenser