Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     SMART LIFTING
     SOLUTIONS

     EdmoLift är en av världens största tillverkare av lyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering. I över 50 år har vi med framgång levererat saxlyftbord och lösningar för materialhantering. Den största kundkategorin är industriföretag, men våra lyftlösningar finns även inom distribution, sjukvård, service och handel. Vårt mål är att erbjuda den bästa och mest ergonomiska, kostnadseffektiva lösningen för dina lyft- och hanteringsbehov.

     Nyheter

     2023-10-31

     En rykande färsk case study har precis landat på edmolift.se. I denna nya case study presenteras ett framgångsrikt samarbete mellan Actil, en ledande tillverkare av lagertruckar för inomhusbruk, och EdmoLift som är specialiserade inom lyftlösningar.

     Läs mer
     2023-09-12

     Idag meddelar EdmoLift att man har ingått ett strategiskt samarbete med UpDinamic, en välkänd tillverkare specialiserad på godshissar. Ett partnerskap som innebär att EdmoLift äger ensamrätten att sälja UpDinamics produkter på den nordiska och baltiska marknaden

     Läs mer
     2023-06-27

     Mellan den 3-5 oktober 2023 deltar EdmoLift Danmark på hi Tech & Industry Scandinavia mässan i Herning. I år fyller det danska kontoret fem år och att ställa ut på mässan är en del av vår strävan att nå en bredare marknad med våra smarta lyftlösningar. Detta är tredje gången som EdmoLift ställer ut på mässan och visar vårt engagemang för utveckling och att leverera smarta lyftlösningar som möter våra kunders behov. 

     Läs mer
     2023-06-19

     Sommarperioden närmar sig och det innebär till viss del avvikande öppettider och växeltider. 

     Läs mer
     2023-06-07

     Mjälloms Tunnbröd producerar över 400 ton tunnbröd varje år – något som betyder hantering av stora mängder deg. Produktionen innehåller flera steg men vid momentet tillredning av deg såg de ett behov av att kunna ta bort en fysiskt ansträngande del av processen. 

     Läs mer

     Skicka din fråga till oss

     Referenser