Din sökning gav inga träffar

Lyftbord och lyftlosningar

  Din sökning gav inga träffar

  Kategorier

   Din sökning gav inga träffar

   Sidor

    Din sökning gav inga träffar

    Case studies

     Din sökning gav inga träffar

     EdmoLift Danmark fyller fem år 2023-05-02

     Igår var det fem år sedan originalet, det blå-orangea lyftbordet återetablerade sig i Danmark. Kontoret som ligger i Ålborg etablerades 2018 för att stärka närvaron på den danska marknaden och erbjuda lokal service till kunderna. En spännande utveckling säger Mikael Fernlund, försäljningschef Norden och Søren Bæk Vennegaard, Project Manager & Technical Sales Engineer.

     EdmoLift har i över ett halvt sekel tillverkat och levererat lyftbord samt annan utrustning för materialhantering till hela världen. Sedan sent 70-tal har företagets produkter sålts på den danska marknaden – en del av tiden under ett annat varumärke. Med en tydlig närvaro i Norden fanns en önskan om att förstärka positionen även i Danmark. Det är viktigt med lokal närvaro, personal på plats bidrar till ökad service där vi bättre ­kan stötta kunden att hitta rätt lyftlösning, säger Mikael.

     En lyckad satsning

     Redan från start hade EdmoLift gjort ett starkt intryck på den danska marknaden, med positiv feedback från kunder och samarbetspartners som uppskattar de högkvalitativa produkterna och servicen. Det är fler som hittar till oss och ser att vi genom våra produkter och support har ett väldigt bra erbjudande. Många känner idag till våra produkter och är trygga med kvalitén vi tillhandahåller, säger Søren.

     En av de större händelserna under de senaste fem åren är att EdmoLift har fått förmånen att tecknat ett globalt avtal med Danfoss, som har valt EdmoLift som prioriterad leverantör.

     Fokusområden för framgången

     Framgången har möjliggjorts av företagets och medarbetarnas dedikation till högsta kvalitet i allt de gör. En pålitlig partner för företag av alla storlekar och branscher.

     EdmoLift erbjuder ett brett produktsortiment med över 320 standardmodeller. Det i kombination med flera möjligheter för specialanpassningar gör att EdmoLift kan erbjuda lösningar för nästan alla användningsområden inom alla industrier. Produktutveckling har en central roll hos oss, där vi tar fram nya modeller och förbättrar befintliga för att ständigt möta marknadens behov. Därmed ligger våra produkter alltid i framkant och vi lanserar nya modeller med jämna mellanrum, säger Mikael. Bland annat har man under de senaste fem åren både tagit fram och lanserat nya modeller i olika segment men också gjort konstruktionsförändringar på vissa modeller.

     Framtid

     Edmolift Danmark har uppnått betydande milstolpar under de senaste åren och ser fram emot att fortsätta förse kunderna med högkvalitativa lyftlösningar många år framöver. Närmast ligger att ytterligare öka kännedomen kring företaget där bland annat synlighet online och närvaro under HI mässan i Herning står i fokus.

     - Ambitionen är att fler kunder ska kunna ta del av våra smarta lyftlösningar och uppleva de positiva effekterna det ger i form av bättre ergonomi för operatören men också både ökad effektivitet och produktivitet, avslutar Søren.